40 Aniversari
ESP
CAT

Notícies

Servei de tractament de queratina amb botox
Tractament de botox amb keratina ideal per a aquesta època. No deixis que la humitat t'estarrufi el teu cabell ...
És un tractament de suavitzat i allisat que funciona a tots els tipus de cabell utilitzant ingredients naturals (incloent proteïna de blat, queratina, Aloe Vera i col·lagen) que nodreixen el cabell, reparen el dany i infonen els aminoàcids. El tractament fa bona olor, un subtil aroma a oli d'argan. El cabell es nota més suau, més saludable, més brillant i també afegeix una protecció contra els factors ambientals.

 

Consta de tractaments avançats que restauren i reestructuren els cabells mitjançant la infusió d'una barreja especial de queratina hidrolitzada profundament en la cutícula. La queratina hidrolitzada s'uneix a la cutícula amb la calor d'una planxa del cabell, el que li dóna al cabell suavitat i brillantor.


És una marca reconeguda mundialment en teràpies per a la cura del cabell. Han guanyat reconeixement internacional per la seva qualitat superior i l'excel·lent suport de la companyia.

És una de les principals marques triades per prestigiosos professionals de la bellesa en tot el món. Mantenint-se un pas endavant amb l'últim en recerca i desenvolupament de productes, tecnologies avançades de fabricació i sistemes de lliurament innovadors. Proporcionant productes de qualitat per a resultats superiors.Vídeo


Si t'ha semblat interessant la notícia, comparteix-la!
Tornar